ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Audi προβλέπει το τέλος της γραμμής παραγωγής!

audi end worker in production line (1)

Για την ακρίβεια η γερμανική εταιρία εκτιμά πως οι μεγάλες αλλαγές στην αυτοκινητοβιομηχανία θα φέρουν αυτόνομα μηχανήματα στην θέση των εργατών…

audi end worker in production line (2)Αν επισκεφτείτε μία γραμμή παραγωγής θα δείτε στην σειρά ρομποτικούς βραχίονες να εκτελούν αυτοματοποιημένες διαδικασίες και τμηματικά εργάτες που κυρίως αναλαμβάνουν να συναρμολογούν επιμέρους εξαρτήματα. Η Audi προβλέπει πως σε μία περίπου δεκαετία θα έχουν εξελιχθεί αυτόνομα οχήματα και πιο έξυπνα ρομπότ καθιστώντας μη αναγκαία την ανθρώπινη ύπαρξη σε μία γραμμή παραγωγής για πρώτη φορά από την εποχή του Model T και του Henry Ford. Ειδικά τα ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα με την απλούστερη κατασκευαστικά δομή τους θα μπορούν πολύ πιο σύντομα (από μία δεκαετία) να βγαίνουν εντελώς αυτόματα… και αυτοματοποιημένα!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!