ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σχεδόν sold out το μελλοντικό hypercar της AMG

mercedes-amg-hypercar-teaser

Παρότι το νέο υπεραυτοκίνητο της AMG δεν έχει καν παρουσιαστεί σαν πρωτότυπο, πολλοί έχουν ήδη βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να εξασφαλίσουν ένα από τα λίγα αντίτυπα.

Ακόμα δεν το είδαμε… Τί και αν το μόνο που φανερώνει οπτικά το σχήμα του είναι το συγκεκριμένο σκίτσο; Τί και αν θέλει ακόμα 2 χρόνια για να κυκλοφορήσει, ενώ η τιμή του θα ξεπερνάει πιθανά το ένα εκ. ευρώ; Οι ανά τον κόσμο “μνηστήρες” δεν δείχνουν να πτοούνται από τέτοιες λεπτομέρειες, δείχνοντας έμπρακτα -με το πορτοφόλι τους- εμπιστοσύνη στην AMG. Το επετειακό για τα 50 χρόνια της εταιρίας υπεραυτοκίνητο θα παραχθεί σε περίπου 200-300 αντίτυπα, τα οποία έχουν ήδη βρει σχεδόν όλα τον ιδιοκτήτη τους!

Και αυτό χάρη στο καλό μάρκετινγκ της εταιρίας, που μπορεί να μην έχει δώσει μέχρι στιγμής ιδιαίτερες λεπτομέρειες, έχει όμως δηλώσει ότι θα φέρει τον ίδιο κινητήρα και σύστημα μετάδοσης που χρησιμοποιούν και τα μονοθέσια F1 της Mercedes! O 1.600άρης αναμένεται να αποδίδει για την περίσταση γύρω στους 1.000 ίππους, παρότι για λόγους αξιοπιστίας δεν θα είναι τόσο πολύστροφος-θα υπερβαίνει πάντως τις 10.000 σ.α.λ! Εάν λοιπόν ο τραπεζικός σας λογαριασμός μετράει περισσότερα από 6 μηδενικά και αποτελεί παιδικό σας όνειρο να οδηγείτε μία F1 (ή ο,τι πιο κοντινό, τέλος πάντων) στο δρόμο, τότε μην αργείτε. Πολλοί άλλοι έχουν ήδη κάνει την κίνησή τους…

 

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!