NEA

Πανελλήνιο συνέδριο After Sales της KOSMOCAR

SINEDRIO-1

To τριήμερο 18-21 Νοεμβρίου 2016 διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της HELEXPO το Πανελλήνιο Συνέδριο After Sales της KOSMOCAR A.E.

synedrio vw (2)Πρόκειται για μια εκδήλωση που οργανώθηκε από τη Διεύθυνση After Sales της εταιρείας κάθε δύο χρόνια, με τη συμμετοχή όλων των στελεχών του Δικτύου Συνεργατών Service Volkswagen, Audi και Skoda απ’ όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Στόχος του ήταν η επικοινωνία της νέας στρατηγικής που θα ακολουθήσει ο οργανισμός της KOSMOCAR A.E. τα επόμενα χρόνια, έχοντας πάντα ως πρώτη προτεραιότητα την υποδειγματική λειτουργία των αυτοκινήτων και την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών του.

synedrio vw (1)Με δεδομένη την κυρίαρχη θέση που ο Όμιλος VW κατέχει όσον αφορά τις καινοτόμες ιδέες και λύσεις γύρω από τον χώρο του After Sales, το Πανελλήνιο Συνέδριο αποτελεί μια θαυμάσια ευκαιρία για την παρουσίαση όλων των νέων μεθόδων και τεχνολογιών που θα εφαρμοστούν στο άμεσο μέλλον και αφορούν τις διαδικασίες συντήρησης των αυτοκινήτων της Audi, της Volkswagen, Volkswagen Επαγγελματικά και της Skoda.

Πέρα όμως από τις νέες τεχνολογίες συντήρησης, στο Συνέδριο After Sales της KOSMOCAR A.E., εκτός των στρατηγικών συνεργατών που συμμετέχουν, έλαβαν μέρος τα Classic Parts, για την αναπαλαίωση όλων των κλασικών αυτοκινήτων της Volkswagen, αλλά και οι πλήρεις σειρές αξεσουάρ όλων των εταιρειών.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!