NEA

Ποιο είναι το μεγαλύτερο μοντέλο της Subaru;

SUBARU-VIZIV-7-CONCEPT (4)

Το Viviz 7 Concept προλογίζει ένα νέο μεγάλο Subaru, το οποίο από το 2018 θα καλύψει το κενό που άφησε το Tribeca…

SUBARU-VIZIV-7-CONCEPT (13)Η Subaru έχει διακόψει εδώ και δύο χρόνια την παραγωγή του Tribeca έχοντας άμεσο αντίκτυπο στις πωλήσεις -κυρίως στις ΗΠΑ- και στην μεγάλη κατηγορία. Αυτό το κενό θέλουν να καλύψουν οι Ιάπωνες και για αυτό παρουσίασαν πρόσφατα το πρωτότυπο Viziv 7 που αναμένεται να περάσει στην κανονική παραγωγή το 2018. Η εικόνα του Viziv 7 Concept προσδιορίζεται από τη μεγάλη και τρισδιάστατη μάσκα του, με τις μεγάλες δόσεις χρωμίου και τους ιδιαίτερους προβολείς.

SUBARU-VIZIV-7-CONCEPT (8)Την ίδια στιγμή το off road look προσδιορίζεται από τα μαύρα προστατευτικά των φτερών και τις ποδιές, ενώ χαρακτηριστικό είναι η φωτεινή μπάρα που συνδέει τα πίσω φώτα, το design των οποίων μοιάζει με αυτό των προβολέων. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα full size SUV, όπως λένε και οι Αμερικανοί, μιας και το μήκος του φτάνει τα 5,20 μέτρα, αντίστοιχα μεγάλες είναι και οι άλλες διαστάσεις του (πλάτος 2,03 μέτρα, ύψος 1,83), ενώ θηριώδεις είναι και οι τροχοί των 21 ιντσών με τα λάστιχα της διάστασης 265/ 55.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!