ΑΓΩΝΕΣ

Τι δωράκι έδωσε η Williams στον Massa;

felipe-massa-williams-fw38 (1)

Ο Felipe Massa μάλλον θα πρέπει να βρει έξτρα χώρο στο γκαράζ του για να τοποθετήσει το μονοθέσιο που του έκανε η πρώην του ομάδα!

felipe-massa-williams-fw38 (2)Στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του (στην πατρίδα του, στην Βραζιλία) ο 11 φορές νικητής σε GP στην F1 ανακοίνωσε με μεγάλη συγκίνηση την αποχώρησή του από την ενεργό δράση (μετά το Άμπου Ντάμπι). Σήμερα το απόγευμα η Williams αποφάσισε να τον τιμήσει δωρίζοντας του το μονοθέσιο με το οποίο έκανε τους τελευταίους του γύρους ως πιλότος στην Βραζιλία, το οποίο θα είναι βαμμένο σε ειδικά χρώματα και αντί για την ονομασία «Martini» (του μέγα χορηγού) θα έχει το «Massa».

«Είμαι πολύ περήφανος για την καριέρα μου, για όλα όσα έχω περάσει και κάνει, και για τις υπέροχες στιγμές που έζησα. Νομίζω πως αυτή είναι μία καλή στιγμή και είμαι χαρούμενος για την απόφασή μου» είπε ο συμπαθητικός Βραζιλιάνος οδηγός που όλα αυτά τα χρόνια μπορεί να κινήθηκε πάνω από το μέτριο (πρώτος αγώνας το 2002), αλλά ακόμη και όταν βγήκε από την σκιά του μεγάλου Schumacher δεν κατάφερε να κάνει κάτι καλύτερο από 11 νίκες, 41 podium και 16 poles.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!