ΔΙΑΦΟΡΑ

Σπέσιαλ docking station για απόλυτο ήχο

Lamborghini-Esavox-carbon-fibre-docking-station-speaker (2)

Η Lamborghini και η Ixoost Hifi παρουσιάζουν μερικά ισχυρά σύνολα που αποδίδουν ντεσιμπέλ αντί για άλογα…

Lamborghini-Esavox-carbon-fibre-docking-station-speaker (1)Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές και για να μπούμε στο κλίμα, τα docking stations που βλέπετε μοιάζουν σαν το καλύτερο δώρο για ένα φανατικό petrol-head! Το στιλ και η σχεδίαση τους συνδυάζουν με τον καλύτερο τρόπο ένα σύστημα εξαγωγής που δεν βγάζει καυσαέρια και ρύπους αλλά δυνατές μελωδίες και πολλά ντεσιμπέλ. Αυτό της Lamborghini έχει ισχύ από 800 Watts, με look από Aventador, δύο mid-range 6,5’’, δύο γούφερ 8’’ και ένα sub-woofer 15’’ από νεοδύμιο.

Lamborghini-Esavox-carbon-fibre-docking-station-speaker (3)Ο ενσωματωμένος ενισχυτής έχει ισχύ 600 W, ενώ υπάρχει και ανεξάρτητος για το υπογούφερ. Εννοείται πως υπάρχει πλήρως ασύρματη σύνδεση bluetooth για σύνδεση ακόμη και με smartphone, ενώ οι διαστάσεις είναι στα 125x65x60 εκ. με βάρος στα 53 κιλά. Και αν δεν έχετε μία Aventador για τι να μην κάνετε ένα πάρτι με το docking-station; Αρκεί να έχετε περίπου 24.000 ευρώ (www.lamborghinistore.com/us/esavox.html ) που ζητά η Lamborghini. Πάντως, η κατασκευάστρια εταιρία Esavox προτείνει και φτηνότερες λύσεις όπως οι παρακάτω που βλέπετε.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!