NEA

To VW Arteon θα αντικαταστήσει το CC [vid]

Μέσα από ένα μικρής διάρκειας βίντεο που έδωσε στην δημοσιότητα η VW φαίνεται η γενική γραμμή του CC που θα ονομάζεται Arteon και θα διαχωρίζεται από το Passat…

ARTEONTo νέο VW Arteon θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο στο σαλόνι της Γενεύης, θα τοποθετείται πάνω από το Passat και θα υιοθετεί σχεδιαστικά στοιχεία από το από το Sport Coupe Concept που είχε παρουσιαστεί στην περσινή ελβετική έκθεση. Η ονομασία προέρχεται από τον συνδυασμό της λέξης «Art» με την κατάληξη «eon» που συνήθως συνοδεύει τα πιο premium μοντέλα της εταιρίας, κάτι που όπως φαίνεται θα αντανακλά και στην συνολικότερη παρουσία του αυτοκινήτου, το οποίο θα διαθέτει έναν πιο upper class χαρακτήρα σε σχέση με το CC.

ARTEON-1Στο σχέδιο βλέπουμε ότι το Arteon θα ενσωματώνει στοιχεία όπως οι πόρτες χωρίς πλαίσια ενώ θα υπάρχει και πέμπτη πόρτα κατά τα πρότυπα του Α7 σε αντίθεση με το κανονικό πορτμπαγκάζ τoυ CC που θα αντικαταστήσει. Εντυπωσιακή θα είναι και η μάσκα η οποία διατηρεί το τυπικό πλέον μοτίβο με τις οριζόντιες γρίλιες, έχοντας όμως πλέον πολύ πιο δυναμικές γραμμές. Περισσότερα, με τον καιρό, πάντοτε εδώ στο caroto.gr!

ARTEON-3

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!