NEA

Ένα ακόμη σούπερ βίντεο από την Volvo Trucks [vid]

H Volvo Trucks έχει μια αδυναμία στα έξυπνα βίντεο, όπως αυτό που είχε γίνει viral στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστή τον Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ…

volvo-paraglider-stunt (5)Με ανάλογο ύφος υπερβολής έχει γυριστεί και το νέο σποτάκι που ονομάζεται «Ο Ιπτάμενος Επιβάτης» και έχει ως βασικό πρόσωπο έναν αλεξιπτωτιστή πλαγιάς να κάνει οτοστόπ σε ένα FH 540. Ωστόσο, αντί αυτός να μπει στην καμπίνα του τράκτορα ανοίγει το αλεξίπτωτό του και σέρνεται από το φορτηγό σε ένα μεγάλο μήκος διαδρομής.

volvo-paraglider-stunt (2)Στόχος του διαφημιστικού είναι να φανεί το πως τα σύγχρονα ηλεκτρονικά και το αυτόματο κιβώτιο της Volvo -μαζί με τον απίστευτο D13 κινητήρα- καταφέρνει να κρατά μία σταθερά υψηλή ταχύτητα ανεξαρτήτως συνθηκών του δρόμου, έτσι ώστε κρατά πάντα πάνω από το έδαφος τον αλεξιπτωτιστή που σέρνει πίσω του. Αλλά καλύτερα να δείτε το σχετικό βίντεο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!