NEA

Συνεχίζει ακάθεκτη η Mercedes G-Class

2016-mercedes-amg-g63-on-production-line

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά στην οποία το μοντέλο κατάφερε να ξεπεράσει τις 20.000 μονάδες σε πωλήσεις και πρόκειται για ένα άσπρο AMG G63 με τούρμπο 5.5 V8.

Η παραγωγή της εμβληματικής G-Class ξεκίνησε πριν από 37 χρόνια και περισσότερες από 250.000 μονάδες κατασκευάστηκαν από την Magna Steyr. Η αρχική πρόβλεψη ήταν για ένα σκληροτράχηλο όχημα για τον στρατό, όμως πολύ γρήγορα έγινε δημοφιλές και για πολιτική χρήση, ενώ δεν έλειψαν και οι συμμετοχές στους αγώνες (με αποκορύφωμα τη νίκη στο Ντακάρ το 1983).

Αν και οι άνθρωποι της εταιρία δηλώνουν ικανοποιημένοι από την πορεία του μοντέλου, υπάρχει στα σχέδια ένα νέο μοντέλο το οποίο θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2017. Οι φήμες υποστηρίζουν ότι θα πρόκειται για την μεγαλύτερη αλλαγή στην ιστορία του μοντέλου, με ένα νέο πλαίσιο το οποίο θα μειώσει το βάρος κατά 400 ολόκληρα κιλά, ενώ θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο το πλάτος κατά 100 χιλιοστά. Για να δούμε…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!