NEA

Ηλεκτρικό τρακτέρ από την John Deere

Τα κανονικά αυτοκίνητα δεν θα είναι τα μόνα που θα κινούνται στο μέλλον με ηλεκτρική ενέργεια, αλλά και αρκετά άλλου τύπου, όπως το τρακτέρ που βλέπετε…

john-deere-reveals-180-hp-battery-powered-tractor (1)Η John Deere, η γνωστή αμερικανική εταιρία που κατασκευάζει αγροτικά μηχανήματα, υπόσχεται… καθαρά, πράσινα και αθόρυβα φρεζαρίσματα και οργώματα με ηλεκτροκίνητα τρακτέρ! Οι μπαταρίες συνολικής χωρητικότητας 130 kWh (για σύγκριση ένα πρόσφατο BMW i3 έχει 33 kWh) βρίσκονται στο μπροστινό μέρος (στην θέση δηλ. του κλασικού πετρελαιοκινητήρα) του πρωτότυπου τρακτέρ με την ονομασία SESAM (Sustainable Energy Supply for Agricultural Machinery) που έχει ισχύ 180 ίππους. Αξίζει να σημειωθεί πως πέρα από τα ηλεκτροκίνητα τρακτέρ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η εφαρμογή των αυτόνομων τρακτέρ.

john-deere-reveals-180-hp-battery-powered-tractor (2)

john-deere-reveals-180-hp-battery-powered-tractor (3)

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!