NEA

Λίγο πριν τα αποκαλυπτήρια της Alpine A120 [vid]

H Alpine έδωσε στην δημοσιότητα το πρώτο βίντεο με το νέο της αυτοκίνητο, το οποίο θα βγει στην παραγωγή τον επόμενο χρόνο, και θα βρεθεί αντιμέτωπο με άλλα μοντέλα όπως τα Αlfa Romeo 4C ή η Porsche 718 Cayman…

alpine-3Στις μέρες μας η Alpine επιστρέφει κρατώντας πολλά στοιχεία από την δεκαετία του 1970, όπως μία σχεδίαση με έντονες αναφορές στο παρελθόν της (όσο μας αφήνει το καμουφλάζ να δούμε), κινητήρα τοποθετημένο στο κέντρο και κίνηση στους πίσω τροχούς. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, την ισχύ θα παρέχει ένας κινητήρας 1,8 λίτρων με τούρμπο, ο οποίος θα βασίζεται στον 1.600άρη του Renault Clio Sport.

alpine-1Η ισχύς του θα είναι κοντά στα 300 άλογα και οι παραγγελίες έχουν ήδη αρχίσει, καθώς η εταιρία βγάζει τις πρώτες 1.995 μονάδες προς πώληση, με τους πελάτες να καταθέτουν 2.000 ευρώ προκαταβολή (με μόνη δυνατότητα την επιλογή του χρώματος) με εκτιμώμενη τιμή περίπου στις 55.00 ευρώ. Περισσότερα, προσεχώς!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!