NEA

Ντεμπούτο στο Ντιτρόιτ για το νέο Lexus LS

LEXUS-LS-0

Το LS πέμπτης γενιάς θα βρίσκεται στην έκθεση του Ντιτρόιτ, αλλαγμένο εκ βάθρων και με στόχο την παραμονή στην κορυφή της ζήτησης στην αμερικάνικη αγορά των πολυτελών σεντάν.

Lexus-LS_600h_L-2013-1280-13Μάλιστα, εκεί είχε κάνει πρεμιέρα το πρώτο Lexus LS 400 το 1998 ξεκινώντας μία επιτυχημένη πορεία της μάρκας στην αμερικανική αγορά. Πρόκειται για την ναυαρχίδα της Lexus που στη νέα γενιά θα διαθέτει κάποιο σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης ενώ με βάση κάποιες παλαιότερες συνεντεύξεις στελεχών της εταιρίας, το νέο LS θα έχει μερικά πολύ ξεχωριστά ηλεκτρονικά συστήματα που όμοιά τους δεν θα έχει κανένας στον ανταγωνισμό, ενώ θα υπάρχει κλασικά και υβριδική έκδοση.

Όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, το νέο LS θα έχει μήκος μεγαλύτερο των 5 μέτρων (θα υπάρχει και έκδοση με μεγάλο μεταξόνιο) και θα βασίζεται στην νέα πισωκίνητη πλατφόρμα που χρησιμοποιεί η Lexus στο κουπέ LC 500. Οι «διαρροές» κάνουν λόγο για ένα πολύ δυναμικό αμάξωμα με coupe στοιχεία στο design, μεγαλύτερους χώρους από το προηγούμενο μοντέλο, και οδική συμπεριφορά που θα το κάνει πολύ πιο ενδιαφέρον στον δρόμο. Περισσότερα θα έχουμε όσο ο Γενάρης κοντοζυγώνει…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!