ΔΙΑΦΟΡΑ

Κυκλοφόρησε το νέο εορταστικό Snowkhana της Ford [vid]

Όπως κάθε Χριστούγεννα τα τελευταία χρόνια έτσι και φέτος η Ford παρουσιάζει το νέο Snowkhana, το εορταστικό της βίντεο.

snowkhana-5Σε αυτό το επεισόδιο ο λιλιπούτειος superstar Mental Block ντριφτάρει, όπως μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, σε αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα blockbusters, δοκιμάζοντας τις γνώσεις των σινεφίλ.

Έχοντας δημιουργηθεί σαν φόρος τιμής στα βίντεο Gymkhana με πρωταγωνιστή το θρύλο του YouTube Ken Block, η σειρά Snowkhana έχει αποκτήσει τους δικούς της πιστούς οπαδούς για κλιπ που φτιάχτηκαν με αγάπη και βασίζονται σε μικροσκοπικά παιχνίδια, άπειρα τουβλάκια LEGO και απίστευτη υπομονή για τη φωτογράφηση του κάθε καρέ – ενώ περιλαμβάνεται μία αναφορά στη Χριστουγεννιάτικη διαφήμιση του John Lewis.

Το κάστ περιλάμβανε επίσης ήρωες όπως οι Batman, Ben 10, The Lone Ranger, Raphael the Teenage Mutant Ninja Turtle, και ένα μινιόν από το Despicable Me. Το όλο σκηνικό στήθηκε σε ένα μήνα περίπου με υλικά όπως 17 δεντράκια LEGO, 11 κουτάκια σπρέι χιονιού, επτά κτίρια από χαρτόνι, ένα μεγάλο κουτί με αφρό διόγκωσης – και ένα γυναικείο καλσόν, που χρησιμοποιείται για το δίχτυ του τραμπολίνο στη σκηνή με τη διαφήμιση του John Lewis.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!