NEA

Scoop βίντεο από την VW με τα νέα της μοντέλα [vid]

Σε μία μάλλον ασυνήθιστη κίνηση η γερμανική εταιρία έδωσε στην δημοσιότητα ένα βίντεο που δείχνει τα νέα της μοντέλα να δοκιμάζονται πριν κυκλοφορήσουν από τις αρχές 2017…

arteon-spyΣτο βίντεο βλέπουμε τρία νέα Volkswagen με πρώτο το Arteon, το οποίο θα αντικαταστήσει το υπάρχον Passat CC και θα υιοθετεί μια πιο κουπέ γραμμή. Ακολουθεί έκδοση GTi του up! που θα κινείται από τον 1.0 TSI με 114 άλογα, ενώ τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό είναι το 7-θέσιο Tiguan Allspace το οποίο θα έχει μεγαλύτερο μεταξόνιο κατά 11 εκατοστά από το ήδη γνωστό μας μοντέλο.

tiguan-allspace-spyΟι δοκιμές αυτές γίνονται με τα αυτοκίνητα καμουφλαρισμένα (άλλα πολύ, άλλα λιγότερο) στη Νότια Αφρική, όπου αυτή την εποχή επικρατούν υψηλές θερμοκρασίες, ενώ και οι δρόμοι έχουν μια μεγάλη ποικιλία ώστε να εξεταστεί κάθε παράμετρος της λειτουργίας του κάθε αυτοκινήτου.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!