NEA

To νέο LS είναι το νέο κόσμημα της Lexus [vid]

Παραδοσιακά τα πιο εμπορικά και σημαντικά μοντέλα της Lexus κάνουν πρεμιέρα στην καλύτερη τους αγορά, δηλαδή επί αμερικανικού εδάφους…

LEXUS-LS-2018 (3)Στην έκθεση του Ντιτρόιτ έκανε το ντεμπούτο της η νέα ναυαρχίδα της Lexus με την χαρακτηριστική και εντυπωσιακή μάσκα και ένα σπορτίφ στιλ που εναλλάσσεται με τις κομψές γραμμές του αμαξώματος. Το νέο LS είναι πιο χαμηλό και πιο φαρδύ με αποτέλεσμα να δείχνει πιο δυναμικό, ενώ οι Ιάπωνες κάνουν λόγο για βέλτιστα οδηγικά χαρακτηριστικά και άνεση, χάρη και στο πιο χαμηλό κέντρο βάρους. O κινητήρας του νέου LS 500 είναι ένας ολοκαίνουργιος V6 3.500 κ.εκ. με διπλά turbo (αντικαθιστά τον V8), ο οποίος αποδίδει 415 ίππους και 600 Nm ροπής, συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων και εξασφαλίζει ένα 0-96 χλμ./ ώρα σε μόλις 4,5 δευτερόλεπτα.

LEXUS-LS-2018 (17)Ο διάκοσμος είναι σύγχρονος και λουσάτος, στο ταμπλό δεσπόζει η οθόνη αφής των 12,3 ιντσών από την οποία ελέγχονται τα πάντα, το έγχρωμο HUD είναι αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο παγκοσμίως, ενώ οι μηχανικοί των Ιαπώνων έδωσαν ιδιαίτερα έμφαση στη μείωση του επιπέδου θορύβου στην καμπίνα. Μονώνοντας ότι μπορούσαν να μειώσουν, ελαχιστοποιώντας τον ήχο από την εξάτμιση, αλλά και χρησιμοποιώντας ενεργό σύστημα περιορισμού του θορύβου, μέσω των ηχείων του ηχοσυστήματος. Το οποίο μπορεί, στην περίπτωση που είναι το κορυφαίο της Mark Levinson, να παράγει και ήχο 3D Surround.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!