NEA

Για πρώτη φορά σε ντίζελ το νέο Ford F-150 [vid]

Μία ακόμη ανανέωση δέχεται το δημοφιλέστερο pick-up στις ΗΠΑ και αυτή την φορά υποδέχεται ένα νέο τρίλιτρο V6 πετρελαιοκινητήρα…

2018-ford-f-150 (3)Πριν από περίπου τρία χρόνια είχε παρουσιαστεί η νέα γενιά η οποία τώρα περνά από ένα βαθύρριζο facelift και κάνει ντεμπούτο στο Ντιτρόιτ. Ως μοντέλο το F-150 διατίθεται σε διάφορα τονάζ και δεκάδες παραλλαγές και πλέον σχεδιαστικά διαφοροποιείται από τη νέα μάσκα με φουλ αμερικάνικο στιλ, με LED ημέρας, με επανασχεδιασμένη γρίλια και ζάντες έως 22 ίντσες. Στο εσωτερικό έχουν γίνει διάφορες αναβαθμίσεις που θα ζήλευε ακόμη και μία λιμουζίνα με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει όλα τα σύγχρονα συστήματα άνεσης και ασφάλειας· μέχρι και σύστημα κινητής τηλεφωνίας και διαδικτύου 4G LTE, ένα εξαιρετικό high-end ηχοσύστημα της B&Ο) κ.α.

2018-ford-f-150 (9)Η βασική έκδοση του F-150 έχει κάτω από το καπό ένα νέο V6 των 3,3 λίτρων με 282 άλογα και 7άρι αυτόματο κιβώτιο, ενώ συνεχίζουν οι εκδόσεις 2.7 και 3,5 Ecoboost, όπως και ο ατμοσφαιρικός V8 5.0. Η πιο σημαντική είδηση είναι προφανώς η ενσωμάτωση στην γκάμα ενός 3λιτρου V6 πετρελαιοκινητήρα που θα περάσει στην παραγωγή το καλοκαίρι του 2018. Πρόκειται για τον V6 που χρησιμοποιεί σε μοντέλα της η Jaguar Land Rover (εκεί αποδίδει 254 άλογα), ενώ στην περίπτωση του F-150 θα υπάρχει ελαφρώς διαφορετική χαρτογράφηση. Αξιοσημείωτο είναι πως όλες αυτές οι εκδόσεις θα έχουν επιλεκτικά και το αυτόματο 10άρι κιβώτιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!