NEA

Επίσημα το VW Tiguan Allspace στο Ντιτρόιτ

Volkswagen-Tiguan_Allspace-2018-1280-02

Η VW φαίνεται να συνεχίζει απτόητη αφού παρουσιάζει αύξηση των πωλήσεων για το 2016 και δίχως οι πωλήσεις να έχουν επηρεαστεί αρνητικά λόγω του dieselgate…

Volkswagen-Tiguan_Allspace-2018-1280-04To επταθέσιο Tiguan παρουσιάστηκε στην αμερικανική έκθεση μετά από αρκετές διαρροές και teaser και αποτελεί το πρώτο από μια σειρά νέων μοντέλων που θα παρουσιάσει η εταιρία μέσα στο 2018. Ουσιαστικά πρόκειται για μία πιο large εκδοχή του νέου Tiguan με μακρύτερο κατά 21,5 εκατοστά αμάξωμα εκ των οποίων τα 11 αφορούν στο χώρο αποσκευών που αυξήθηκε κατά 115 λίτρα και φτάνει συνολικά τα 730 (με αποκορύφωμα τα 1.770 όταν πέσουν τα πίσω καθίσματα).

Volkswagen-Tiguan_Allspace-2018-1280-06Σχεδιαστικά και σε σχέση με το πενταθέσιο Tiguan δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές, παρά μικρές επεμβάσεις στο καπό και την εμπρός γρίλια, με το πιο χαρακτηριστικό γνώρισμά του να είναι φυσικά το μεγαλύτερό του μέγεθος. Στο εσωτερικό έχουν γίνει μικρές αναβαθμίσεις σε ότι αφορά τον διάκοσμο και τον εξοπλισμό, με πιο σημαντικό στοιχείο το γεγονός ότι εφοδιάζεται με το Volkswagen Digital Cockpit Display.

Volkswagen-Tiguan_Allspace-2018-1280-07Υπάρχουν επίσης τα συστήματα Apple Car Play, Android Auto και MirrorLink για σύνδεση με το κινητό τηλέφωνο, ενώ εφοδιάζεται και με όλα τα συστήματα προειδοποίησης και βοήθειας του οδηγού, όπως το Adaptive Cruise Control (με σύστημα stop and go), την προειδοποίηση για σύγκρουση, την παρακολούθηση πεζών, το σύστημα προειδοποίησης για τα τυφλά σημεία, το Lane Departure κ.λπ. Η τελευταία 3η σειρά καθισμάτων θα είναι στάνταρ στις δικίνητες εκδόσεις, ενώ θα διατίθενται ως επιλογή στις τετρακίνητες.

Volkswagen-Tiguan_Allspace-2018-1280-03Η γκάμα των κινητήρων ξεκινά από τον 1.4 TSI με 150 ίππους, ενώ υπάρχουν και οι γνωστές επιλογές στους δίλιτρους diesel (στην Ευρώπη προφανώς θα δούμε και τον 1.6 TDI). Το επταθέσιο Tiguan Allspace θα ξεκινήσει να διατίθεται στις ευρωπαϊκές αγορές από τα μέσα του καλοκαιριού.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!