NEA

Λίγο πριν την παραγωγή το Infiniti QX 50 Concept [vid]

Το πρωτότυπο QX 50 που παρουσιάστηκε στο Ντιτρόιτ βρίσκεται ένα βήμα πριν την παραγωγή και παράλληλα δίνει μια κατεύθυνση για την σχεδιαστική ταυτότητα των μοντέλων του premium σήματος της Nissan…

infiniti-qx50-concept (1)Τεχνολογικά το QX 50 έχει ένα ενδιαφέρον καθώς η Infiniti σχεδιάζει να εισάγει το νέο turbo VCR κινητήρα (μεταβλητής συμπίεσης) που θα αποδίδει 268 άλογα και 390 Nm ροπής με εύρος μεταβολής της συμπίεσης από 8:1 έως 14:1 (για βέλτιστη απόδοση και κατανάλωση). Το εν λόγω δίλιτρο μοτέρ θα αντικαταστήσει το υπάρχον V6 3.5. Επίσης, αξιοσημείωτο είναι πως το concept εφοδιάζεται με την τελευταία εκδοχή του συστήματος αυτόνομης οδήγησης της εταιρίας.

Infiniti-QX50_Concept-2017-1280-0bΣχεδιαστικά το QX 50 Concept μοιάζει λιγότερο με πρωτότυπο και έτοιμο να βγει στους δρόμους (προφανώς η έκδοση παραγωγής προορίζεται για την Γενεύη τον Μάρτιο). Στο εμπρός υπάρχει η νέα μάσκα της Infinity, ενώ το μοντέρνο ανάγλυφο του αμαξώματος συνεχίζεται στο πλάι μέχρι και πίσω συμπληρώνοντας ένα αρμονικό και ελκυστικό σύνολο με σπορ διάθεση. Στο εσωτερικό υπάρχει ένα εντυπωσιακό ταμπλό με όλα τα σύγχρονα στοιχεία εξοπλισμού, ενώ η κεντρική οθόνη λειτουργεί ως κέντρο ελέγχου του εξελιγμένου σύστημα infotainment το οποίο φυσικά προσφέρει φουλ διασύνδεση με smartphone.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!