NEA

Και SUV με τα σήματα της Maybach!

MAYBACH-SUV

Πράσινο φως και επισήμως για το SUV της Maybach που θα παρουσιαστεί στην διάρκεια του 2018 και θα ανταγωνιστεί την Bentley Bentayga και την Rolls-Royce Cullinan…

Ο ανταγωνισμός ήδη εντείνεται στα σούπερ premium SUV και είναι προφανές ότι η Mercedes με την μεγάλη εμπειρία στα τετρακίνητα δεν θα αφήσει το πρεστίζ της να διακυβεύεται για πολύ καιρό ακόμα. Έτσι, οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και καιρό επιβεβαιώθηκαν στην έκθεση του Ντιτρόιτ από τον πρόεδρο της εταιρίας Dieter Ζetsche, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων πως ετοιμάζεται μία Maybach, χωρίς όμως να κάνει αναφορά σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Οι περισσότεροι υποστηρίζουν ότι θα είναι μία πιο πολυτελής έκδοση του μεγαλύτερου αυτή την στιγμή SUV της εταιρίας, της GLS. Από την άλλη υπάρχουν αρκετοί που λένε ότι η εταιρία θα φτιάξει κάτι καινούργιο για αυτή την πολύ ειδική κατηγορία, με μεγαλύτερες διαστάσεις και πολύ πιο εντυπωσιακό αμάξωμα, αντίστοιχο της Maybach. Εδώ η προφανή λύσης ενός μεγάλου V12 δεν είναι και τόσο σίγουρη σε μία μεταβατική προς τα EV περίοδο και θα μπορούσε κάλλιστα να επιλεχθεί ένα ηλεκτροϋβριδικό σύστημα πρόωσης.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!