NEA

Να και η Alfa Romeo Stelvio First Edition

Alfa Romeo Stelvio First Edition (2)

Αυτή είναι η στάνταρ έκδοση της Stelvio και η πρώτη που βλέπουμε δίχως την φορεσιά της κορυφαίας Quadrifoglio, με τιμή πώλησης -προ φόρων- από 57.300 ευρώ…

Alfa Romeo Stelvio First Edition (7)H First Edition της Stelvio ακολουθεί μια «συλλεκτική» λογική που έχουν τα πρώτα μοντέλα που βγαίνουν από την γραμμή παραγωγής και στην προκειμένη περίπτωση οι πρώτες Stelvio θα διατεθούν σε επιλεγμένες αγορές. Κάτω από το καπό υπάρχει δίλιτρος turbo βενζινοκινητήρας με 280 άλογα με το 0-100 να πετυχαίνεται σε 5,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 230 χλμ./ώρα.

Η τετρακίνηση Q4 είναι η ίδια με την κορυφαίας Stelvio Quadrifoglio και μπορεί να μεταφέρει θεωρητικά έως το 100% της ροπής στον πίσω άξονα, ενώ σε κανονικές συνθήκες και με νορμάλ πρόσφυση η κατανομή είναι στο 50/50. Από πλευράς εξοπλισμού η First Edition έχει 20άρες ζάντες, αλουμινένια πεντάλ, βαμμένες δαγκάνες φρένων, διπλές απολήξεις στο πίσω μέρος και πολλά άλλα καλούδια. Αυτά για την First Edition ενώ περισσότερα θα έχουμε να πούμε για την Stelvio στην πανευρωπαϊκή παρουσία του μοντέλου που θα γίνει στο σαλόνι της Γενεύης τον Μάρτιο.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!