NEA

Ανανέωση και για την BMW M3

2018-bmw-m3-facelift (2)

Περίπου ένα χρόνο μετά το facelift της κανονικής Σειράς 3 έφτασε η ώρα και για το φρεσκάρισμα της top Μ3 δίχως αλλαγές στα μηχανικά μέρη…

2018-bmw-m3-facelift (6)Η BMW σκοπεύει να ξεκινήσει την παραγωγής αυτής της ανανεωμένης σεντάν M3 τον Ιούλιο, οπότε όσοι είχαν σκοπό να την αγοράσουν (η τιμή της τωρινής Μ3 είναι στα 109.961 ευρώ) θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τον Αύγουστο όταν και θα ξεκινήσουν οι πωλήσεις της. Πάντως, οι αλλαγές είναι διακριτικές και εντοπίζονται κυρίως στην μάσκα ώστε να δημιουργηθεί μία όψη που να εναρμονίζεται με εκείνη της κουπέ M4.

Αναφορικά με τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν αλλαγές άξιας λόγου και κάτω από το καπό θα εξακολουθήσει να βρίσκεται ο τρίλιτρος bi-turbo με τα 431 άλογα, ενώ θα υπάρχει και η έκδοση Competition Package με ισχύ 450 ίππων που θα έχει το 0-100 στα 4 δευτερόλεπτα. Για την τελευταία θα υπάρχει σπορ ανάρτηση με νέα ρύθμιση από το M Division, ζάντες 20 ιντσών αποκλειστικής σχεδίασης για την εν λόγω έκδοση, νέα απόληξη της εξάτμισης καθώς και δύο μπάκετ καθίσματα με μειωμένο βάρος.

 

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!