NEA

Νέο VW up! με νέο 1.0 TSI από 11.730€

VW-UP!-TSI (1)

Για πρώτη φορά, η Volkswagen τοποθετεί έναν 3κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα στο up!

VW-UP!-TSI (2)Πρόκειται για τον ήδη γνωστό και ιδιαίτερα δημοφιλή 1.0 TSI, ο οποίος έχει τοποθετηθεί και σε άλλα μοντέλα της Volkswagen, όπως το Polo και το Golf, λαμβάνοντας πάντα εξαιρετικές κριτικές τόσο για τα χαρακτηριστικά λειτουργίας του, όσο και για την αποδοτικότητά του.

Στο νέο up! ο βενζινοκινητήρας turbo άμεσου ψεκασμού 1.0L αποδίδει 90 ίππους και αποτελεί το πιο δυνατό κινητήρα της γκάμας του νέου μοντέλου, ενώ η μέγιστη ροπή των 160 Nm είναι διαθέσιμη από τις 1.500 έως τις 3.500 σ.α.λ.

VW-UP!-TSI (3)Το 0-100 ολοκληρώνεται σε 9,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 185 χλμ./ ώρα, με την κατανάλωση του up! TSI να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα: σε μεικτό κύκλο δεν χρειάζεται παρά μόνο 4,7 λίτρα για κάθε 100 χιλιόμετρα. Η λιανική τιμή του up! TSI ξεκινά από 11.730€.

Κώστας Κάκκαβας

Από μικρός, το πάθος του ήταν τα αυτοκινητάκια! Τώρα που μεγάλωσε, όχι απλώς του αρέσει να παίζει ακόμη περισσότερο -φυσικά με πραγματικά αυτοκίνητα- αλλά και να γράφει δίχως φρένο...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!