SMSΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νέο Honda S2000 με 320 άλογα;

S2000

Νέες φήμες αναζωπυρώνουν τον ντόρο γύρω από την έλευση μίας νέας γενιάς S2000, το 2018, με αφορμή τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυση της ιαπωνικής εταιρίας.

Η σκέψη για τη δημιουργία ενός νέου S2000 δεν είναι καινούρια. Από πέρυσι κυκλοφορούν διάφορες φήμες, όσο πλησιάζει όμως ο καιρός, τόσο φαίνεται αυτές να έχουν τελικά υπόσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν στον Ιαπωνικό ειδικό τύπο, μία καινούρια γενιά του μοντέλου αναμένεται να παρουσιαστεί στα τέλη του 2018. Η ημερομηνία αυτή συμπίπτει με τα 70 χρόνια από την ίδρυση της εταιρίας αλλά και με τα 20 χρόνια από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς S2000.

Το αυτοκίνητο θα βασίζεται σε ένα νέο πλαίσιο και θα φέρει έναν επίσης νέο κινητήρα. Ο κυβισμός θα παραμένει στα 2.000 κ.εκ., η ισχύς του όμως υπολογίζεται να ξεπερνά τους 320 ίππους, χάρη στη χρήση δύο turbo, ενός κλασικού αερίων και ενός ηλεκτρικού, που θα λειτουργεί στις χαμηλές στροφές. Το νέο S2000, πρακτικά, έρχεται να τοποθετηθεί κάτω από το NSX, το κορυφαίο σπορ αυτοκίνητο της φίρμας, έχοντας σαφώς πιο δυναμικά χαρακτηριστικά από τον πρόγονό του. Αναφορικά με την κίνηση θα μεταδίδεται στον πίσω άξονα, μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη, 8 σχέσεων.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!