ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έρχεται η Alfa Romeo Giulia Coupe

Giulia

Όπως φαίνεται η Ιταλική εταιρία μας ετοιμάζει μία έκπληξη για το σαλόνι της Γενεύης, βασισμένη στη νέα της μπερλίνα αλλά με δύο πόρτες λιγότερες.

Η είδηση αυτή προέρχεται από την Αυστραλία και μένει να επιβεβαιωθεί. Σύντομα θα το ξέρουμε, αφού η σχετική έκθεση ξεκινά στις αρχές Μαρτίου. Αναφορικά με τη δίπορτη έκδοση της Giulia, πιθανολογείται ότι θα τραβήξει ένα ακόμα βαρύ όνομα από το χρονοντούλαπο της Alfa Romeo. Η Giulia Sprint θα κληθεί να αντιμετωπίσει αντιπάλους όπως το Audi A5 και η BMW Σειρά 4, σχεδόν σε όλο το φάσμα των εκδόσεων, αφού λογικά θα εφοδιάζεται με τα ίδια σύνολα που φέρει και η sedan έκδοση.

Όσο για την Alfa Romeo, όπως φαίνεται δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη έχει ανακοινώσει τη station wagon εκδοχή του μοντέλου ενώ πιθανά, μετά την Sprint, να ακολουθήσει μία ακόμα, ανοικτή Giulia. Με αυτή θα συμπληρωθεί το καρέ, εκτός και αν η εταιρία από το Μιλάνο αποφασίσει να εξερευνήσει και νέες υποκατηγορίες…

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!