ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στα σκαριά η έκδοση VTS για το νέο Citroen C3;

citroen-c3-1

Τιμώντας την παράδοση στις γρήγορες εκδόσεις των μικρών μοντέλων της, η Citroen φαίνεται πως ετοιμάζει την επόμενη μέρα των VTS.

Ο λόγος, προφανώς, για την κορυφαία έκδοση του C3, το οποίο έχει ήδη εδραιώσει τη θέση του στην εξαιρετικά δύσκολη αγορά των σούπερ μίνι. Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου του γκρουπ PSA, Carlos Tavares “υπάρχουν κάποια σχέδια για αναβάθμιση των κινητήρων και να πάνε τα πράγματα λίγο παραπέρα”. Η δήλωση αυτή προκάλεσε αρκετή αίσθηση και δημιούργησε ήδη τις πρώτες προβλέψεις για ένα αυτοκίνητο που θα μπορούσε να μπει σφήνα ανάμεσα στα Clio RS και Fiesta ST.

Ο πλέον πιθανός κινητήρας για αυτό το εγχείρημα είναι ο turbo των 1.6 λίτρων, ο οποίος για την συγκεκριμένη περίσταση θα μπορεί να αποδίδει τουλάχιστον 200 ίππους. Με βάση αυτή την πρόβλεψη, οι επιδόσεις του συνόλου θα είναι άκρως δυναμικές, με επιτάχυνση 0-100 κοντά στα 7 δευτερόλεπτα και με τελική ταχύτητα τουλάχιστον 225 χλμ/ώρα. Φυσικά, το C3 VTS θα συνοδεύεται από στυλιστικές διαφοροποιήσεις, αεροδυναμικά βοηθήματα, μεγαλύτερους τροχούς, αναβαθμισμένα φρένα, αναρτήσεις, σύστημα διεύθυνσης, καθώς και άλλες πινελιές που θα το κάνουν να κοιτάζει στα μάτια τα υπόλοιπα GTI της κατηγορίας.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!