NEA

Προ των πυλών η νέα ανοιχτή Aston Martin

2017-aston-martin-vanquish-s-volante (3)

Σε περίπου μία διετία η ανοιχτή Volante S θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί στους δρόμους με τιμή που θα ξεκινά αρκετά πιο πάνω από τα 300.000 ευρώ που κοστίζει η κουπέ εκδοχή…

2017-aston-martin-vanquish-s-volante (2)Η επερχόμενη Aston Martin Vanquish S Volante αναμένεται να είναι ένα από τα πιο όμορφα ανοιχτά αυτοκίνητα που έχουν κατασκευαστεί ποτέ και θα βασίζεται στα μηχανικά μέρη των Volante και Vanquish. Στο αμάξωμα θα υπάρχει εκτενής χρήση από αλουμίνιο και carbon ώστε το συνολικό βάρος να «συγκρατηθεί» στα 1.739 κιλά (μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για κάμπριο) με την κατανομή να είναι 51/49 εμπρός και πίσω, αντίστοιχα. Το νέο splitter εμπρός και ο κάρμπον πίσω διαχύτης θα συμβάλλουν στην μείωση του βάρους, αυξάνοντας παράλληλα την αεροδυναμική.

2017-aston-martin-vanquish-s-volante (1)Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο γνωστός V12 της εταιρίας με χωρητικότητα 6 λίτρα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση -και για τις αγορές της Ευρώπης και της Αγγλίας- η ιπποδύναμη θα ανέβει στα 600 άλογα (από τα 580 της απλής Volante), ενώ και οι επιδόσεις θα βελτιωθούν με το 0-100 να ολοκληρώνεται σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να φθάνει τα 323 χλμ./ώρα.

2017-aston-martin-vanquish-s-volante

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!