NEA

Αναβίωση για το Range Rover του 1970

Range Rover Reborn -2

Η Land Rover σκοπεύει να συνεργαστεί με μερικούς επιλεγμένους πελάτες για να βρει τα κατάλληλα οχήματα ώστε να αποτελέσουν την βάση για την ανακατασκευή 10 μοντέλων με το καθένα να κοστίζει περίπου 170.000 ευρώ!

Range Rover Reborn -10Όπως φαίνεται οι Βρετανοί γλυκάθηκαν από την πετυχημένη μετασκευή των Jaguar αφού πρόσφατα η Land Rover Classic ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ανασκευάσει μερικά Range Rover της πρώτης γενιάς που θα βασίζονται στα αυθεντικά μηχανικά τους μέρη. Και τα 10 Range Rover Reborn θα είναι βαμμένα στο χρώμα Bahama Gold, θα εφοδιάζονται με τον ορίτζιναλ V8 3.5 με τους 132 ίππους και τα 251 Νm ροπής, θα συνδυάζεται με 4άρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ η κίνηση θα μεταδίδεται στους τέσσερις τροχούς με δυνατότητα lock για το κεντρικό διαφορικό. Αξιοσημείωτο είναι πως όσα ανταλλακτικά και νέα εξαρτήματα χρειαστούν, αυτά θα κατασκευαστούν στο ίδιο εργοστάσιο που γινόταν η παραγωγή του αυτοκινήτου την δεκαετία του 1970.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!