NEA

Βαριά καμπάνα στην BMW από τις αρχές των ΗΠΑ

BMW 5-Series water damage -

Στα 478 εκατομμύρια δολάρια ανέρχεται το πρόστιμο για την BMW ελέω προβληματικών μοντέλων της Σειράς 5 και σχετικά με τις αποζημιώσεις των κατόχων της γερμανικής λιμουζίνας…

BMW 5-Series water damage -5Οι αποζημιώσεις αφορούν τους κατόχους της BMW Σειράς 5, καθώς το εν λόγω μοντέλο (με έτος παραγωγής 2004-2010) παρουσίαζε συχνές βλάβες λόγω της εισροής νερού στα ηλεκτρικά. Έτσι, η BMW θα χρειαστεί να καταβάλει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 477,7 εκατ. δολαρίων σε περίπου 318.000 κατόχους οχημάτων της η BMW, σύμφωνα με την απόφαση που συντάχθηκε σήμερα στο δικαστήριο της Νέας Υόρκης.

Ως αποτέλεσμα της ποινής αυτής θα είναι κάθε ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης «πεντάρας» να λάβει 1.500 δολάρια για τις όποιες επισκευές είχαν γίνει στο παρελθόν, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Reuters. Επίσης, όσοι έχουν το μοντέλο λιγότερο από 10 χρόνια και έχουν κάνει έως και 120.000 μίλια (193.000 χλμ), θα δικαιούνται δωρεάν έλεγχο και επισκευή αν κριθεί απαραίτητο, γεγονός που σημαίνει ότι το συνολικό κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο για την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!