NEA

Το πρώτο SUV της DS Automobile με νέο ντίζελ στα 1.500 κ.εκ.

ds-7

Στην Γενεύη θα παρουσιάσει το πολυτελές σήμα της Citroen ένα SUV που θα τοποθετείται από πλευράς διαστάσεων απέναντι στο Audi Q5. Νέος ντίζελ DVR στα 1.500 κ.εκ. με  ισχύ έως τα 130 άλογα!

Το νέο μοντέλο πιθανότατα θα ονομάζεται DS 7, θα έχει καθαρά SUV στιλ (και όχι crossover) και με αυτό οι Γάλλοι θέλουν να διεκδικήσουν ένα μερίδιο αγοράς από τους premium κατασκευαστές. Η πρώτη εικόνα που διέρρευσε στο διαδίκτυο δείχνει ένα κομψό αισθητικά μοντέλο, με αρκετές διαφοροποιήσεις από την μέχρι τώρα γνωστή εικόνα των DS (κυρίως σε ότι αφορά την μάσκα και τους προβολείς).

Η επίσημη παρουσίαση του πρώτου SUV της DS αναμένεται να γίνει πριν από την έκθεση της Σαγκάης (δηλ. στο σαλόνι της Γενεύης) και εκτός απροόπτου θα βασίζεται στην πλατφόρμα EPM2 του γκρουπ PSA. Επίσης, είδηση αποτελεί το γεγονός πως το DS 7 θα είναι το πρώτο μοντέλο που θα φορέσει το νέο ντίζελ 1.5 DVR κινητήρα (θα αντικαταστήσει τους 1.4 & 1.6 BlueHDi, οι μικροί ντίζελ από πότε πεθαίνουν; Λέτε αυτός να είναι ο επόμενος μικρός ντίζελ της Volvo;), μία plug-In υβριδική έκδοση καθώς και μία top έκδοση βενζίνης με 240 ίππους.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!