NEASMS

Πόσο πιο πάνω από το R8 μπορεί να φτάσει η Audi;

audi hypercar (2)

Στον όμιλο Volkswagen και δη στην Audi θέλουν διακαώς ένα σούπερ… supercar που θα τοποθετείται απέναντι στις Ferrari, McLaren κ.α.

audi hypercar (1)Παρατηρώντας την Mercedes-AMG να ετοιμάζει το δικό της hypercar, ενώ ακόμη και η Aston Martin διαθέτει από ένα δικό της, στην Audi-Sport γλυκοκοιτάζουν την κατασκευή ενός σούπερ-ντούπερ μοντέλου με δεδομένη την εμπειρία που έχει η εταιρία από τα Silver Arrows, το WEC και τα GT3. Οι φήμες άρχισαν να εντείνονται με τον 12ωρου αγώνα Bathrust, εκεί όπου Winkelmann υπενθύμισε ότι προέρχεται από την Lamborghini οπότε τον εξιτάρει η ιδέα ενός τέτοιου hypercar με τα σήματα της Audi.

auri-hypercar«Το βρίσκω πολύ καλή ιδέα, αν και θα πρόκειται για ένα πολύ περιορισμένης παραγωγής αυτοκίνητο με υψηλή τιμή που θα δοκιμάσει τις αξίες της μάρκας» είπε μεταξύ άλλων. Ο ίδιος υποστήριξε ότι η αγωνιστική παράδοση της Audi θα μπορούσε να αποτελέσει το καλύτερο εφόδιο για την εξέλιξη ενός supercar και πως βλέπει πολλές δυνατότητες σ’ αυτού του τύπου τα αυτοκίνητα μέσα στο τμήμα Audi-Sport.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!