ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

H Mercedes-Benz E-Class Cabriolet προ των πυλών

Η νέα, ανοικτή έκδοση της E-Class αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα μεγάλα αστέρια του περιπτέρου της γερμανικής εταιρίας, στην έκθεση της Γενεύης.

Όπως προκύπτει και από την πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε η Mercedes-Benz, η ανοικτή εκδοχή της E-Class έρχεται να προστεθεί σε μία ήδη ανεπτυγμένη γκάμα, που περιλαμβάνει πέρα από το κλασικό, σεντάν αμάξωμα, εκδόσεις station wagon, coupe και All-Terrain. Με αυτή συμπληρώνεται πρακτικά και η σειρά των open top αυτοκινήτων των Γερμανων, που περιλαμβάνει επίσης ανοικτές εκδόσεις των C-Class, S-Class, AMG GT, καθώς και τα κλασικά roadsters, SLC και SL.

Αναφορικά με το θέμα των κινητήρων, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη τοποθέτηση από την εταιρία, αναμένεται όμως και αυτή η εκδοχή να χρησιμοποιεί την ήδη υπάρχουσα παλέτα των υπολοίπων E-Class. Όσο για την μαλακή, υφασμάτινη οροφή, θα αναδιπλώνεται αυτόματα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, αποκαλύπτοντας ένα όμορφο σαλόνι για τέσσερις επιβάτες.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!