NEA

Euro NCAP, πως τα πήγαν τα Audi Q5, Toyota C-HR και Land Rover Discovery; [vid]

Την υψηλότερη διάκριση κέρδισε με άνεση το Audi Q5 το οποίο πέρα από τα πέντε αστέρια της συνολικής βαθμολογίας τα πήγε πολύ καλά και στις επιμέρους δοκιμασίες…

Πέντε αστέρια πήρε και το Toyota C-HR το οποίο αξιοποίησε στο μάξιμουμ το Toyota Safety System πoυ συμπεριλαμβάνει και το σύστημα “Pre Collision System”. Την ίδια ανώτατη διάκριση απέσπασε και το νέο Land Rover Discovery αν και στην περίπτωσή του υπήρξαν κάποιες παρατηρήσεις λόγω της μη ικανοποιητικής λειτουργίας του αερόσακου του οδηγού στην πλαγιομετωπική σύγκρουση.

Το νέο Citron C3 πήρε 4 αστέρια με πολύ καλή απόδοση στην προστασία των επιβατών αλλά χάνοντας πόντους στην προστασία των πεζών (ενώ είχε και κορυφαία απόδοση στην πλευρική σύγκρουση). Ενώ πιο κάτω στην κατάταξη με τρία αστέρια βρέθηκαν τα Fiat 500 και Ford Ka+ τα οποία και τα δύο δεν είχαν σύστημα για φρενάρισμα έκτακτης ανάγκης. Στα βίντεο που ακολουθούν βλέπουμε τις δοκιμασίες του κάθε αυτοκινήτου ενώ υπάρχουν και τα links του Εuro NCAP όπου μπορεί κανείς να δει τις επιμέρους επιδόσεις αλλά και την ανάλυση που κάνει το Ινστιτούτο.

Report για Audi Q5

Report για Citroen C3

Report για Fiat 500

Report για Ford Ka+

Report για Land Rover Discovery

Report για Toyota CH-R

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!