NEA

Πόσα άλογα μπορεί να έχει το Renault Ultra-Fast ZOE e-sport Concept; [vid]

Το πρωτότυπο ZOE e-sport κάνει μια βροντερή εμφάνιση στην Γενεύη αφού αποδίδει 460 ίππους χάρη στους δύο του ηλεκτροκινητήρες!

Βασισμένο στην πλατφόρμα του νορμάλ ηλεκτροκίνητου Zoe, το πρωτότυπο e-sport που βλέπετε δημιουργήθηκε με αφορμή την συμπλήρωση των τριών πετυχημένων πρωταθλημάτων της Formula E (ενιαίο με ηλεκτροκίνητα μονοθέσια της Renault). Για την περίσταση το αμάξωμα είναι από ανθρακονήματα ώστε το απόβαρο να μην ξεπερνά τα 1.400 κιλά (μόνο οι μπαταρίες 40 kWh ζυγίζουν 450).

Δύο ηλεκτροκινητήρες (ένας μπροστά και ένας πίσω) με συνολική ισχύ στα 460 άλογα και ροπή στα 640 Nm μεταμορφώνουν το διθέσιο «κονσεπτάδικο» Zoe σε ένα πυραυλάκι αφού το 0-100 ολοκληρώνεται σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα, ενώ η επιτάχυνση από στάση και μέχρι την τελική των 210 χλμ./ώρα διαρκεί λιγότερα από 10 (δευτερόλεπτα)!

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!