NEA

Το κινέζικο Techrules Ren είναι ένα ηλεκτρικό ντίζελ με τουρμπίνα [vid]

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι αυτό που βλέπετε είναι το Ren παραγωγής που θα κυκλοφορήσει αρχές 2018 σε 96 αυτοκίνητα που θα φτιαχτούν στο χέρι. Όχι στην Κίνα, αλλά στην Ιταλία…

Η Techrules είχε παρουσιάσει και στην περσινή έκθεση της Γενεύης δύο πρωτότυπα και τώρα επιστρέφει με το Ren που έχει σχεδιάσει ο Giugiaro. Το οποίο η start-up κινεζική εταιρία θα προσφέρει με τρεις διαφορετικούς συνδυασμούς: με δύο, τέσσερις ή έξι ηλεκτροκινητήρες που σε κάθε περίπτωση θα συνδυάζονται με ένα αεριοστρόβιλο που θα καίει πετρέλαιο (TREV charging system το ονομάζει η Techrules και προφανώς θα έχει ρόλο επαυξητικού μοτέρ ως γεννήτρια).

Τώρα, κρατηθείτε: στην top εκδοχή η ισχύς φτάνει τα 1.305 άλογα και η ροπή τα 2.340 Nm με αποτέλεσμα το 0-100 να πετυχαίνεται σε μόλις 2,5 δευτερόλεπτα και η τελική να φτάνει τα 320 χλμ./ώρα. Στις μπαταρίες υπάρχει επιλογή στις 14, 25 ή 32 kWh με το 80% να ταχυφορτίζει σε μόλις 15 λεπτά της ώρας και με διάρκεια ζωής 100.000 κύκλους. Το TREV θα είναι διαθέσιμο σε δύο τύπους -με 30 ή 80 kW ισχύ-, θα αντλεί καύσιμο από ρεζερβουάρ 80 λίτρων και θα διασφαλίζει μια αυτονομία στα 2.000 χλμ. με καθαρή ηλεκτροκίνηση για 200 χλμ.

Φυσικά όλα τα παραπάνω ακούγονται πολύ ωραία, για να δούμε αν θα επαληθευτούν του χρόνου όπου θεωρητικά θα ξεκινήσει…

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!