NEA

Στον πάγο δοκιμάζεται το Hyundai i30 N με άρωμα από WRC [vid]

To i30 N θα είναι ότι πιο hot έχει παρουσιάσει η Hyundai τα τελευταία χρόνια, η παρουσίαση του θα γίνει στην Φρανκφούρτη και θα αποδίδει έως 275 άλογα!

Στο παραπάνω βίντεο βλέπουμε το i30 N να δοκιμάζεται σε μία παγωμένη λίμνη στο Arjeplog στην Σουηδία, με οδηγό τον Thierry Neuville (της ομάδας της Hyundai στο WRC). Η hot εκδοχή του i30 θα έχει δύο δίλιτρες turbo εκδόσεις, μία με 250 άλογα και μία με 275 με την τελευταία να έχει ένα πιο σπορ πακέτο αναρτήσεων, ενισχυμένα φρένα, πιο εξελιγμένο κιβώτιο ταχυτήτων και μπλοκέ διαφορικό μπροστά (εκεί όπου μεταφέρεται η κίνηση).

Αρχικά την μετάδοση θα αναλάβει μηχανικό κιβώτιο, από το 2018 διπλόδισκο αυτόματο, ενώ μένει να δούμε αν θα υπάρξει και τετρακίνητη έκδοση στο πρότυπο των Golf R και Focus RS. Μέχρι να μάθουμε περισσότερα δείτε στο βίντεο και στους -30 βαθμούς Κελσίου το super hatchback της Hyundai να περνάει όλες τις απαραίτητες δοκιμασίες και βελτιώσεις, όπου στην συγκεκριμένη περίπτωση οι τελευταίες ρυθμίσεις αφορούν στο διαφορικό και στο ESP.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!