NEA

Θα δούμε SUV της Ford με λογότυπα RS;

Με την τρελή ζήτηση που έχουν στην Ευρώπη τα SUV το τμήμα Ford Performance εξετάζει το ενδεχόμενο της RS αναβάθμισης και SUV μοντέλων…

«Νομίζω ότι οι πελάτες μας αγαπούν τις επιδόσεις. Η σπορ διάσταση βέβαια είναι διαφορετική σε ένα SUV απ’ ότι σε ένα Focus ή ένα Fiesta. Όμως οι καταναλωτές σε όλο τον κόσμο θέλουν να έχουν αυτοκίνητα με δυναμική σχεδίαση που δείχνουν σπορ, θέλουν την δύναμη ενός ισχυρού κινητήρα, άρα υπάρχει χώρος για ένα SUV υψηλών επιδόσεων» είπε ο διευθυντής του σπορ τμήματος της εταιρίας Dave Pericak σε συνέντευξή του στο περιοδικό Car Dealer.

Για να δούμε τελικά αν θα υπάρξουν και RS εκδόσεις, αφού τα SUV της Ford με τα δυναμική χαρακτηριστικά μπορούν να υποστηρίξουν κάτι τέτοιο. Σύμφωνα πάντως με τις πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής, το Kuga είναι κατά πάσα πιθανότητα το μοντέλο που θα αποκτήσει πρώτο την ένδειξη RS (ή κάποια αντίστοιχη). Μάλιστα είναι και το μοναδικό μοντέλο από τα SUV της εταιρίας που έχει ήδη ένα σπορ πακέτο με την ένδειξη ST το οποίο όμως αφορά μόνο αισθητικές παρεμβάσεις και όχι κάποιες αλλαγές στα μηχανικά μέρη ή σε έναν πολύ ισχυρό κινητήρα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!