NEA

Πόσο φτάνει ο δανεισμός των Αμερικανών για αυτοκίνητα;

Το νούμερο είναι πραγματικά ασύλληπτο και φτάνει το 1 τρισεκατομμύριο δολάρια για μία χώρα που βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας με τεράστιο ιδιωτικό χρέος…

Οι Αμερικανοί καταναλωτές χρωστούν πάνω από 1 τρισεκατομμύριο δολάρια στις εταιρίες από τις οποίες προμηθεύονται αυτοκίνητα αλλά και τις εταιρίες leasing. Την αποκάλυψη έκανε μία εταιρία χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, η Motley Fool, η οποία αποκάλυψε ότι το ποσό που αφορά δάνεια για αυτοκίνητα στις ΗΠΑ βρίσκεται αυτή την εποχή στο απίστευτο ύψος των 1,07 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με την αναφορά της εταιρίας πρόκειται για το μεγαλύτερο ποσό που χρωστούσαν ποτέ οι Αμερικανοί σε δάνεια για αυτοκίνητα, κάτι που δημιουργεί ανησυχίες σε όλο τον κλάδο, από τις τράπεζες και τα ιδρύματα δανεισμού μέχρι τις ίδιες της εταιρίες (μάλιστα η αύξηση των επιτοκίων που ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό η FED επιτείνει ακόμα περισσότερο το πρόβλημα). Όπως αποκαλύπτει η εταιρία Experian η οποία ασχολήθηκε με την μελέτη του εν λόγω χρέους, βρέθηκε ότι το μέσο δάνειο για αγορά αυτοκινήτου αυξήθηκε στα 30.621 δολάρια με την μέση δόση να ανεβαίνει από τα 506 δολάρια από τα 493 που ήταν το 2015.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!