NEA

Πρώτη γεύση από νέο Jeep Wrangler

Η παραγωγή του νέου Wrangler θα ξεκινήσει τέλη του έτους στο Οχάιο, στην Ευρώπη θα λανσαριστεί από τα μέσα 2018, ενώ θα πωλείται ταυτόχρονα για αρκετούς μήνες παράλληλα με το τωρινό μοντέλο…

Αν και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας μέχρι την επίσημη παρουσίαση του νέου Wrangler το Νοέμβριο στο Ντιτρόιτ, εδώ βλέπουμε τις πρώτες φωτογραφίες που διέρρευσαν για τη νέα γενιά που θα έχει την κωδική ονομασία JL. Όπως βλέπετε το νέο μοντέλο θα διατηρήσει την icon σχεδίαση του με ελάχιστες και μικρής έκτασης διαφοροποιήσεις (όπως μία μικρή κλίση στο πάνω μέρος της κλασικής μάσκας, τα φώτα LED ημέρας στους προφυλακτήρες, τους δύο «αεραγωγούς» πάνω από τους εμπρός τροχούς κ.α.).

Αξιοσημείωτη λεπτομέρεια είναι πως στην έκδοση που διέρρευσε υπάρχει αφαιρούμενη οροφή και πόρτες, ενώ το επίπεδο παρμπρίζ είναι μεν και εδώ αναδιπλούμενο, αλλά υπάρχουν στη νέα γενιά δύο μεντεσέδες στα δύο άκρα αντί για έναν που υπήρχε μέχρι σήμερα στο κέντρο. Η ανεξάρτητη ανάρτηση που αποτελεί σήματα κατατεθέν του Wrangler θα διατηρηθεί, ενώ θα υπάρχει εκτενής χρήση αλουμινίου για να μειωθεί το βάρος.

Στους κινητήρες αιχμή του δόρατος θα αποτελέσει ο νέος 4-κύλινδρος δίλιτρο τούρμπο Hurricane με ισχύ περίπου 300 ίππου. Από τη γκάμα δεν θα απουσιάσει ο V6 Pentastar των 3,6 λίτρων με 285 ίππους, ενώ αναμένεται και μία έκδοση με ντίζελ κινητήρα όταν οι φήμες κάνουν λόγο και για υβριδικό Wrangler.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!