ΔΙΑΦΟΡΑ

Ποδήλατο από τη Bugatti, με ανάλογη τιμή…

Μπορεί να πρόκειται για ένα απλό ποδήλατο, χωρίς καν ταχύτητες, το γεγονός όμως ότι φέρει το λογότυπο της Bugatti, αυτομάτως το κάνει ενδιαφέρον.

Για κάποιον που έχει ξοδέψει 2,5 εκατομμύρια για να πάρει τη νέα Chiron, γνωρίζοντας από την αρχή ότι κάθε φορά που αλλάζει λάστιχα, κάθε φορά που πάει για service, ακόμα και όταν… φτερνίζεται μέσα σε αυτή, θα πρέπει να δίνει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ, το κόστος των 36.500 ευρώ για ένα ποδήλατο, είναι μάλλον ασήμαντο. Πόσο μάλλον όταν αυτό θα φέρει το λογότυπο του αγαπημένου του αυτοκινήτου, ενώ θα έχει και το ίδιο χρώμα με αυτό.

Φροντίζοντας για την ανάπτυξη της απαραίτητης γκάμας αξεσουάρ γύρω από τα μοντέλα της, η Bugatti αποφάσισε να προσφέρει, μεταξύ άλλων και ένα ποδήλατο. Όχι όμως ο,τι να ναι. Ήρθε σε επαφή με τη γερμανική εταιρία PG και από κοινού κατέληξαν σε κάτι ιδιαίτερο. Το ποδήλατο λοιπόν της Bugatti, κατασκευάζεται στο χέρι, ενώ ζυγίζει λιγότερα από 5 κιλά. Για την επίτευξη ενός τόσο χαμηλού βάρους έγινε ευρεία χρήση ανθρακονήματος, σε βαθμό που το 95% του ποδηλάτου είναι από ανάλογα υλικά. Ενδεικτικά, δεν χρησιμοποιείται η κλασική αλυσίδα για τη μετάδοση της κίνησης αλλά ένας ιμάντας από ανθρακονήματα. Εάν λοιπόν ενδιαφέρεστε, καλό είναι να βιαστείτε, καθώς η παραγωγή του θα περιοριστεί σε μόλις 667 αντίτυπα.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!