ΔΙΑΦΟΡΑ

Fast & Furious: Πόσο έχουν στοιχίσει οι καταστροφές των αυτοκινήτων; [vid]

Περνώντας στην 8η ταινία του Fast & Furious που ξεκίνησε το 2001 σε όλες τις απίστευτες σκηνές δράσης έχουν καταστραφεί δεκάδες αυτοκίνητα, κτίρια και άλλες υποδομές…

Ποιό όμως είναι το κόστος αυτών των «καταστροφών» αν δεν ήταν απλά ειδικά εφέ αλλά μία πραγματικότητα; Την έρευνα αυτή ανέλαβε να κάνει μία ασφαλιστική εταιρία, και στην ιστοσελίδα της Insure The Gap, έβγαλε τον “λογαριασμό” από τις μέχρι τώρα ζημιές που έχουν γίνει σε όλη την σειρά των φιλμ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις εκτιμήσεις του, αν τα αυτοκίνητα και τα κτήρια ήταν αληθινά το κόστος των καταστροφών που θα είχαν προκληθεί θα άγγιζε τα 527 εκατομμύρια δολάρια! Στα επτά μέχρι στιγμής φιλμ έχουν καταστραφεί 169 κανονικά αυτοκίνητα, 142 έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές, ενώ και 37 ειδικά μοντέλα έχουν καταστραφεί ολοσχερώς, μεταξύ των οποίων custom κατασκευές, αγωνιστικά αυτοκίνητα ακόμα και ένα τανκ!

Το πιο ακριβό αυτοκίνητο που “καταστράφηκε” ήταν το Lykan Hypersport στο F&F 7, το οποίο κοστίζει περίπου 3,5 εκατομμύρια δολάρια (πήδηξε από τον ουρανοξύστη στα Εμιράτα). Επίσης έχουν καταστραφεί υποστεί ζημιές 53 κτίρια, 31 έχουν καταστραφεί ολοσχερών και επιπρόσθετα άλλα 432 αντικείμενα μεγάλης αξίας έχουν πέσει στο βωμό της δράσης και των εισπράξεων. Και όλα αυτά χωρίς να έχει συμπεριληφθεί στον λογαριασμό η νέα ταινία, το Fate of the Furious, η οποία έχει τραβήξει το πράγμα ακόμα περισσότερο στα άκρα με μία σκηνή από τις πιο “ακριβές” σε καταστροφή οχημάτων μιας ολόκληρης πόλης.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά.

Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock.

Το caroto team σας ευχαριστεί!