NEASMS

H σπέσιαλ Ferrari του George Barris

Ανάμεσα στα πολλά αυτοκίνητα που επιμελήθηκε ο Barris ήταν και η σπέσιαλ Ferrari 308 GTS που βλέπετε η οποία πωλείται έναντι 200.000 δολαρίων με 12.875 χιλιόμετρα στο κοντέρ της…

Ο Τζορτζ Μπάρρις, με ελληνικές ρίζες από την Χίο, γεννήθηκε στο Σικάγο το 1925 και ήταν (απεβίωσε το 2015) ένας από τους πιο γνωστούς σχεδιαστές και μετασκευαστές πολλών αυτοκινήτων που είχαν πρωταγωνιστήσει σε χολιγουντιανές παραγωγές, με πιο γνωστό το Batmobile του 1966, όπως και του KITT.

Η Ferrari 308 που βλέπετε κατασκευάστηκε τα 1978 και όπως μπορείτε να δείτε από τις φωτογραφίες είχε πολλές εξατομικευμένες βελτιώσεις μιας και ήταν ένα από τα αγαπημένα και προσωπικά αυτοκινητα του Barris. Παρατηρείστε τον πίνακα οργάνων που έχει αντικατασταθεί από ψηφιακά όργανα(!), το τηλέφωνο σε μέγεθος παντόφλας, τα χειριστήρια του ηχοσυστήματος της Kenwood, την οθόνη της Sony κ.α. αφού το εν λόγω αυτοκίνητο είχε πάρει μέρος στην σειρά Knight Rider.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!