NEASMS

To Kona είναι το νέο μικρό SUV της Hyundai

Τόσο η Hyundai, όσο και η Kia θα αποκτήσουν ένα νέο μικρό SUV που θα τοποθετείται απέναντι στα Nissan Juke και Renault Captur…

Η βάση θα είναι και εδώ το πλαίσιο του i20, από το οποίο θα προέρχονται και οι κινητήρες. Έτσι διαθέσιμος για το Kona -που θα τοποθετείται κάτω από το Tucson- θα είναι τόσο ο 3-κύλινδρος χιλιάρης turbo με απόδοση 100 και 120 ίππους, καθώς και ο diesel των 1.400 κ.εκ. σε διάφορες εκδόσεις από πλευράς απόδοσης.

Το Hyundai Kona θα παρουσιαστεί το αργότερο αρχές 2018 στο Ντιτρόιτ, αλλά νωρίτερα η Kia θα παρουσιάσει το φθινόπωρο στην Φρανκφούρτη την δική της εκδοχή που πιθανότατα θα ονομάζεται Stonic. Αξιοσημείωτο είναι πως στόχος της Hyundai-Kia για το 2021 είναι να γίνει ο πρώτος Ασιάτης κατασκευαστής στην Ευρώπη και προκειμένου να τον πετύχει επιβάλλεται να συμπληρώσει τη γκάμα της με ένα ακόμα SUV.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!