NEA

Ανανέωση για το Peugeot 308

Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της facelift εκδοχής του 308 που θα παρουσιαστεί αρχές καλοκαιριού για να ανταγωνιστεί φρεσκαρισμένο τα πιο πρόσφατα hatch όπως είναι το Renault Megane…

Στο πρότυπο της γαλλικής εταιρίας το facelift θα είναι διακριτικό με τις πιο σημαντικές διαφορές να εντοπίζονται στην μάσκα, όπου η γρίλια θα έχει διαφορετικό σχήμα, ενώ τα φώτα ημέρας LED έχουν αλλάξει θέση και είναι πλέον πιο χαρακτηριστικά. Οι προφυλακτήρες έχουν επίσης επανασχεδιασθεί, υπάρχουν νέοι προβολείς ομίχλης, ενώ διαφορετικά είναι και τα πίσω φωτιστικά σώματα.

Στο εσωτερικό υπάρχουν βελτιώσεις στα σημεία και καλύτερη ποιότητα των πλαστικών, ενώ προφανώς η νέα γενιά i-Cockpit προορίζεται για το επόμενο 308 που θα κυκλοφορήσει το 2019. Πλουσιότερος με νέα συστήματα υποβοήθησης θα είναι ο εξοπλισμός, ενώ σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη δεν αναμένονται ριζικές αλλαγές πέρα από την πιθανή προσθήκη του νέου turbo-diesel στα 1,5 λίτρα με 100 και 120 άλογα (κατά τα υπόλοιπα το ντίζελ πεθαίνει :-)).

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!