NEASMS

To Seat Ateca FR έχει σπορ στιλ και 190 ίππους

Το Ateca εμπλουτίζεται με μία FR εκδοχή τονίζοντας το σπορ προφίλ της ισπανικής μάρκας και έχοντας κάτω από τα καπό ένα δίλιτρο TSI με 190 άλογα…

Στην προκειμένη περίπτωση ο 2.0 TSI συνδυάζεται με εξατάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή με αυτόματο DSG, ενώ όπως είναι αναμενόμενο η συγκεκριμένη έκδοση εφοδιάζεται και με το Dynamic Chassis Control που παραμετροποιεί το σασί. Στο πλαίσιο της σειράς FR οι αισθητικές αλλαγές αφορούν στους πιο επιθετικούς προφυλακτήρες, στην μαύρη γρίλια, στα νέα φώτα ομίχλης τεχνολογίας LED και βέβαια στα λογότυπα «ισχύος» (τα FR).

Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά στοιχεία της νέας έκδοσης είναι οι ζάντες 19 ιντσών με ελαστικά 245/40, ενώ στο εσωτερικό της καμπίνας υπάρχουν επίσης σπορ πινελιές με τα λογότυπα FR, ένα δερμάτινο σπορ τιμόνι και καθίσματα με επένδυση αλκαντάρα. Οι κόκκινες ραφές στο τιμόνι και τα καθίσματα μαζί με αλουμινένια πεντάλ δίνουν μία ακόμα πιο ξεχωριστή νότα στο ιδιαίτερο αυτό Ateca. Περισσότερα με την επίσημη παρουσίαση του Ateca FR που θα γίνει στην έκθεση αυτοκινήτου της Βαρκελώνης, ενώ στην αγορά θα λανσαριστεί μέσα στο καλοκαίρι.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!