ΔΙΑΦΟΡΑ

Πηδώντας πάνω από μία BMW i8 που τρέχει με 100! [vid]

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αποφύγεις ένα αυτοκίνητο που έρχεται κατά πάνω σου. Ο συγκεκριμένος σίγουρα δεν είναι ο ενδεδειγμένος…

…Εκτός βέβαια και αν είσαι κατάλληλα γυμνασμένος, εθισμένος στην αδρεναλίνη και με έλλειψη του ενστίκτου της αυτοσυντήρησης. Κάτι δηλαδή σαν τον εν λόγω Ρώσο, Oleg Sherstyachenko, που αποφάσισε πως ο καλύτερος τρόπος εξιλέωσης για τα 14 χρόνια που ασχολείται με το παρκούρ είναι να πηδήξει πάνω από μία BMW i8. Εν κινήσει. Με 100 χλμ./ώρα!

Η άγνοια του κινδύνου εντοπίζεται στο ερασιτεχνικό της όλης υπόθεσης. Καταγραφή μέτρια, προφανώς από κάμερα κινητού και καμία ουσιαστική προφύλαξη. Ενδεικτική είναι η στιχομυθία μεταξύ του ιδίου και των φίλων του. Όταν κάποιος προτείνει να φέρουν προαιρετικά κάποιο ασθενοφόρο, αυτός απαντάει ότι δεν το χρειάζονται. Λίγο η εκπαίδευση, λίγο η τύχη, το εγχείρημα στέφθηκε τελικά με επιτυχία. Το video, προφανώς, έγινε viral την ίδια στιγμή, ενώ ο πρωταγωνιστής μας πλέον σκέφτεται να επιχειρήσει κάτι ακόμα πιο ακραίο στο μέλλον. Ελπίζουμε με αντίστοιχα ευτυχή κατάληξη.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!