NEAΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ειδική έκδοση Nissan X-Trail, με drone

Υπάρχουν αξεσουάρ και gadgets για το εσωτερικό, άλλα που αφορούν την οδική συμπεριφορά και την ασφάλεια, υπάρχει όμως και ένα που πετά γύρω από το αυτοκίνητο…

Ο λόγος για ένα drone της Parrot, το Skycontroller 2, το οποίο προσφέρεται στο βασικό εξοπλισμό της ειδικής έκδοσης X-Scape, του Nissan X-Trail. Μερικούς μήνες μετά την ανακοίνωση του Navara EnGuard Concept, η Nissan θεώρησε καλό να επεκτείνει τη χρήση των drones και σε άλλα μοντέλα της γκάμας της, όπερ και εγένετο. Το συγκεκριμένο drone θα είναι σε θέση να πετάει γύρω από το αυτοκίνητο και όχι μόνο, διαθέτοντας μία αυτονομία της τάξης των 25 λεπτών. Χάρη στην κάμερα των 14 megapixel που φέρει, θα μεταφέρει, σε πραγματικό χρόνο, μία πανοραμική εικόνα της περιοχής στον οδηγό και στους επιβάτες του οχήματος.

Αναφορικά με την έκδοση του X-Trail, X-Scape, θα κυκλοφορήσει σε 1.200 μονάδες σε όλη την Ευρώπη, αποκλειστικά με το diesel των 1.6 λίτρων και 130 ίππων. Το πλούσιο επίπεδο εξοπλισμού του, πέρα από το drone, θα περιλαμβάνει δερμάτινο σαλόνι, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα καθίσματα, διζωνικό κλιματισμό, το infotainment της εταιρίας, NissanConnect, συστήματα ελέγχου τυφλού σημείου, αλλαγής λωρίδας, αυτόματης πέδησης, καθώς και το Intelligent Around View Monitor με Moving Object Detection.

Μιχάλης Κατωπόδης

Ένας ακόμα εραστής της αυτοκίνησης (sic) με προϋπηρεσία σε διάφορα περιοδικά -και sites-αυτοκινήτου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!