NEA

Επίσημα το Subaru Outback

Την επόμενη εβδομάδα θα κάνει ντεμπούτο το ανανεωμένο Outback στην έκθεση της Νέας Υόρκης…

Το Outback μπορεί να αποτελεί σπάνιο φαινόμενο στους ελληνικούς δρόμους, αλλά αυτό δεν ισχύει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού όπου αποτελεί μια από τις δημοφιλέστερες επιλογές (στις ΗΠΑ ήταν το best seller της εταιρίας για το 2016, φθάνοντας σε πωλήσεις τις 182.898 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 20,1% σε σχέση με το 2015).

Οι αλλαγές κυμαίνονται στο πρότυπο ενός facelift ώστε το αμάξωμα να αποκτήσει νέα δυναμική, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ποιοτική αναβάθμιση και μία νέα μεγαλύτερη κεντρική οθόνη αφής 6,5’’ (8’’ στα ακριβότερα μοντέλα) και ειδικά κρύσταλλα για βελτίωση της ηχομόνωσης. Αλλαγές στην γκάμα δεν υπάρχουν και διατηρείται ο εξακύλινδρος boxer των 2,5 λίτρων με τους 175 ίππους, όπως και ο εξακύλινδρος των 3,6 λίτρων με τους 256 ίππους.

Το στάνταρ κιβώτιο CVT έχει νέο λογισμικό και βελτιωμένη λειτουργία, όλες οι εκδόσεις διαθέτουν το σύστημα τετρακίνησης της Subaru με torque vectoring, η ηλεκτρομηχανική κρεμαγέρα έχει επανάχαρτογραφηθεί, τα φρένα έχουν καλύτερη αίσθηση, νέα ρύθμιση έχει και η ανάρτηση με καινούργια αμορτισέρ, ενώ διατηρείται η απόσταση των 22,1 εκατοστών από το έδαφος για κορυφαίες off-road δυνατότητες.

Nίκος Ι. Mαρινόπουλος

Πρόκειται για τον δημιουργό και συντονιστή του καρότου με τις περισσότερες τεχνολογικές βιταμίνες σε όλον τον κόσμο!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!