ΑΓΩΝΕΣ

Ράλι Κορσικής: Νικητής ο Neuville και η Hyundai [vid]

Mετά από έναν περιπετειώδη αγώνα με πολλές ανατροπές στην κορυφή, τελικά ο Thierry Neuville κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη για φέτος πίσω από το τιμόνι του Hyundai i20 WRC…

Μετά από αυτή τη νίκη βρισκόμαστε μπροστά σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρωταθλήματα των τελευταίων ετών, καθώς στους τέσσερις πρώτους αγώνες έχουν κερδίσει τέσσερις διαφορετικοί οδηγοί με τέσσερα διαφορετικά αυτοκίνητα!

Ο Neuville είχε βρεθεί στην πρώτη θέση από χθες το απόγευμα όταν εγκατέλειψε βλάβη στο C3 ο Μeeke, και οδηγώντας γρήγορα (κέρδισε 5 ειδικές συμπληρώνοντας τις 100 σε όλη του την καριέρα) αλλά και με σύνεση για να αποφύγει γεγονότα όπως αυτά στο Μόντε, κατάφερε τελικά να πάρει την πρώτη του νίκη για φέτος.

Για την δεύτερη θέση έγινε μεγάλη μάχη σήμερα, με τον Οgier να συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα (αυτή τη φορά στα ηλεκτρικά) του Fiesta στις δύο τελευταίες ειδικές και να χάνει χρόνο διαρκώς. Στην προτελευταία ειδικό τον πέρασε στην κατάταξη ο Sordo όμως ο Γάλλος πρωταθλητής με το Fiesta σε μία εξαιρετική επίδοση στην τελευταία ειδική κατάφερε να “κλέψει” την δεύτερη θέση από τον Ισπανό, αφήνοντάς τον στην τρίτη θέση για μόλις 1,3”.

Ο Latvalla με το Yaris δεν βρήκε ρυθμό κορυφής όλο το τριήμερο κατάφερε όμως να τερματίσει τέταρτος κερδίζοντας την θέση από τον Breen και το τρίτο Citroen για μόλις ένα εκατοστό του δευτερολέπτου στην τελευταία ειδική του αγώνα, όπου ο Φινλανδός έκανε μία απίστευτη επίδοση!

Επόμενος αγώνας το Ράλι της Αργεντινής που θα γίνει μεταξύ 27-30 Απριλίου, με το πρωτάθλημα να έχει πάρει κυριολεκτικά φωτιά και όλα τα προγνωστικά για φαβορί και επικρατέστερες ομάδες να μην έχουν πλέον καμία αξία.

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στην #F1

@ Δείτε το πρόγραμμα και την βαθμολογία στo #WRC
Back to top button