NEA

Υπέροχη η συλλεκτική Aston Martin για τα Red Arrows [vid]

H Aston Martin θα βγάλει στην παραγωγή δέκα Aston Martin Vanquish με την ονομασία Red Arrows Edition και προφανή σκοπό να τιμήσει το ειδικό τμήμα επιδείξεων της RAF, τα διάσημα σε όλο τον κόσμο “Κόκκινα Βέλη”…

Από τα 10 αυτοκίνητα που θα κατασκευαστούν τα 9 θα πάνε σε ιδιώτες (σε πολύ υψηλότερη τιμή σε σχέση με τα κανονικά μοντέλα της σειράς και με όλες τις προϋποθέσεις να γίνει ένα πανάκριβο κλασικό του μέλλοντος) ενώ το ένα από αυτά θα πάει ως δωρεά από την Aston Martin στον φιλανθρωπικό οργανισμό της RAF για να ενισχυθεί με τα χρήματα που θα βγουν από την πώλησή του. Σε ότι αφορά τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις σε σχέση με την κανονική Vanquish S, με τον 12κύλινδρο κινητήρα να αποδίδει 600 άλογα και την επιτάχυνση από το 0-100 να έρχεται σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα.

Οι συγκεκριμένες Vanquish θα έχει το ίδιο χρώμα με τα ακροβατικά αεροσκάφη (ονομαζόμενο και Eclat Red) ενώ παράλληλα θα ξεχωρίζει και από τα υπόλοιπα μοντέλα της σειράς χάρη στο αεροδυναμικό κιτ από carbon που θα περιλαμβάνει στο αμάξωμα. Ξεχωριστό θα είναι και το σαλόνι, το οποίο θα είναι φτιαγμένο από δέρμα στο χρώμα των στολών των πιλότων (πράσινο ανοιχτό), ενώ θα υπάρχουν και κάποια ξεχωριστά στοιχεία όπως διάφορα σχήματα με αεροπλάνα τα οποία θα είναι ραμμένα πάνω στα πλαϊνά των θυρών και στα προσκέφαλα.

Όλα τα αυτοκίνητα της σειράς θα διαθέτουν επίσης και μία μεταλλική πλάκα στο μοτέρ με τις υπογραφές των πιλότων του ακροβατικού σμήνους ενώ μία ακόμα χαρακτηριστική πινελιά είναι οι αεροπορικοί διακόπτες που βρίσκονται στο τιμόνι. Οι ιδιαιτερότητες δεν σταματούν εδώ καθώς στην θέση του πίσω καθίσματος υπάρχει αποθηκευτικός χώρος για δύο κράνη στα ίδια χρώματα με εκείνα των πιλότων των αεροπλάνων, ενώ η Aston Martin προσφέρει και δύο μικρά μοντέλα, ένα του αυτοκινήτου και ένα του αεροπλάνου.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!