NEASMS

Με 707 άλογα και 0-100 σε 3,5 δλ. το Jeep Cherokee Trackhawk!

Την επόμενη εβδομάδα η Jeep θα παρουσιάσει στην έκθεση της Νέας Υόρκης το ισχυρότερο και πιο ακραίο τζιπ (όνομα και πράγμα εδώ) του κόσμου, το Cherokee Trackhawk!

Οι αλλαγές στην εμφάνιση -σε σχέση με το SRT- είναι μάλλον περιορισμένες αν κρίνουμε από αυτή την φωτογραφία, με πιο σημαντική ένδειξη την προσθήκη της λέξης «Supercharged» κάτω από το λογότυπο του Cherokee. Επίσης, ξεχωρίζουν επίσης οι μαύρες ζάντες με τα κίτρινα φρένα και μερικές διακοσμητικές επεμβάσεις στην μάσκα με χρώμιο γύρω από τις κάθετες γρίλιες.

Το μέχρι τώρα ισχυρότερο της οικογένειας (το Cherokee SRT με την ατμοσφαιρική έκδοση του κινητήρα και τα διόλου ευκαταφρόνητα 475 άλογα) θα συνεχίσει να παράγεται, καθώς η εταιρία υποστηρίζει ότι χωρούν και τα δύο στην γκάμα, με το Trackhawk να είναι μία εντελώς ξεχωριστή περίπτωση. Τώρα, τα νούμερα είναι πραγματικά εντυπωσιακά χάρη στον «υπερπληρωμένο» γνωστό V8 Hellcat των 6,2 λίτρων που φθάνει σε απόδοση τα 707 άλογα. 

Με βάση αυτή την ισχύ, η εταιρία υπόσχεται ότι το απίστευτο αυτό Cherokee θα κάνει το 0-100χλμ./ώρα σε 3,5΄΄, το 0-400 μέτρα σε περίπου 11,5 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ταχύτητα θα φθάνει τα… 320 χλμ./ώρα! Το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στην Νέα Υόρκη και η παραγωγή του θα ξεκινήσει μέσα στο φθινόπωρο, με στόχο να φθάσει σε όλες τις αγορές του κόσμου, μεταξύ αυτών και στην Ευρώπη…

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close

Σας αρέσει το caroto;

Η διαφήμιση μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να καλλιεργούμε το caroto που διαβάζετε καθημερινά. Μία μικρή υποστήριξη θα ήταν να απενεργοποιήσετε το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων AdBlock. Το caroto team σας ευχαριστεί!